Priser og kontakt

Jeg tilbyr både konsultasjoner for enkeltpersoner og grupper i Oslo. Ønsker du å bestille en time kan du sende en epost til baerehjelpen @ gmail.com eller kontakt meg via kontaktskjemaet under her.

Noen vanlige temaer som jeg pleier å hjelpe til med er for eksempel:

Nyfødtbæring

Her kan vi kikke på ulike bæretøy som passer best for nyfødte, og hvordan man bruker de. Jeg pleier å ta med dukker, så man kan få øve med de før man prøver med baby. Dette temaet passer også godt for de hvor baby fortsatt er mageboer. Det er aldri for tidlig å starte å øve!

Ryggbæring

Fra ca 6 mnd er de aller fleste barn sterke nok til å sitte på rygg. Det er ofte deilig for bæreren(e) å få barnet over på rygg etterhvert som de blir tyngre, og det er hyggelig for barnet å kunne se masse over skuldrene til bærer. Noen synes det er litt skummelt å øve på å få barnet på rygg. Her kikker vi ofte på teknikker for å få barnet trygt på rygg, og senere ned fra ryggen, i tillegg til ulike måter å bære på.

Vevde sjal

Ønsker du å prøve deg på å bruke vevde sjal, men er usikker på om du gjør det rett? Eller ønsker du å få hjelp med knytemetoder? Her kan vi kikke på et par ulike knytinger tilpasset ditt og barnets behov, gå over sikkerhetspunkter og øve på teknikk.

Priser

Veiledning for en person
90 min
Hos meg: 490,-
Hos deg: 650,-

OBS! Avbestilling må skje senest 24 timer før avtalt time. Dersom sykdom eller andre uforutsette hendelser gjør at du likevel ikke kan møte ordner vi en ny time. Dersom det ikke blir satt opp en ny time innen rimelig tid vil du bli belastet 60% av prisen for timen som var avtalt. 

Veiledning for flere
Dersom dere er flere som ønsker å lære sammen går det an å ha en gruppeveiledning. Dette forutsetter at dere har babyer i ca samme alder og at dere ønsker å lære det samme.

2-4 personer*
120 min
Hos meg: 350,- (per pers)
Annet sted: 400,- (per pers)
(*Avhenger av hvor vi skal være)

Har du spørsmål eller noe spesielt i tankene som ikke står her så send meg gjerne en mail med hva du ønsker hjelp med.

 

 

 

 

 

Advertisements